Gălăţeni fără frontiere

Gălăţeni fără frontiere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dragi gălăţeni fără frontiere, care prin muncă şi valoare v-aţi câştigat locul oriunde în lume, am fi onoraţi să vă cunoaştem şi prezentăm în pagina de Diaspora a ziarului "Viaţa liberă"! Reuşitele dumneavoastră ar putea fi o adevărată inspiraţie pentru alţi copii şi tineri dornici de afirmare, dar care s-ar putea lăsa descurajaţi de situaţia dificilă sau de problemele cu care se confruntă. Nu mai puţin adevărat este că trăim într-o lume în care, cel mai probabil, nu mai există familie de gălăţean care să nu aibă pe cineva drag la studii sau la muncă peste hotare. Prin urmare, ne puteţi scrie pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1564 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro