Maraton de spectacole de Ziua Copilului

Maraton de spectacole de Ziua Copilului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” îi invită pe cei mici, alături de părinţii ori bunicii lor,  la un maraton de spectacole. Actorii păpuşari vor oferi trei reprezentaţii cu „Scufiţa Roşie” şi „Cei trei purceluşi” pe parcursul întregii zile. Astfel, dimineaţa, începând cu ora 10,00, în Grădina de Vară a Teatrului Muzical „N. Leonard”, se va juca spectacolul „Scufiţa Roşie”.

Apoi, de la ora 12,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, vor intra pe scenă „Cei trei purceluşi”. Şoric, Codiţă şi Babic promit o lecţie de curaj şi isteţime. Adaptarea realizată de regizorul Daniel Stanciu după Serghei Mihailov este una vioaie, presărată cu replici amuzante pentru toate vârstele şi plină de pasaje muzicale antrenante.

După amiază, la ora 17,00, se va da adunarea la Centrul Comercial Auchan, acolo unde, sub sloganul „Trăieşte bucuria copilăriei în familie”, toţi iubitorii de poveşti sunt aşteptaţi să se alăture personajelor îndrăgite din „Scufiţa Roşie”.

Pentru toate aceste spectacole, intrarea este liberă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi

Citit 12385 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.