SALARIILE BUGETARILOR sunt asigurate doar pentru primele nouă luni

SALARIILE BUGETARILOR sunt asigurate doar pentru primele nouă luni
Raluca Turcan
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Prezentă, ieri, la Tecuci, unde a susţinut o conferinţă de presă alături de preşedintele şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL - senatorul George Stângă, respectiv, Lucian Costin -, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, a afirmat că salariile bugetarilor sunt asigurate doar pentru primele nouă luni ale acestui an.

"Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale este ministrul care, în modul cel mai cinic cu putinţă, i-a înşelat pe români. Într-un heirupism demn de păpuşile Muppets, au venit cu o lege a salarizării nesustenabilă. Inclusiv anul acesta, salariile în sistemul bugetar sunt asigurate doar pentru primele nouă luni, pentru că nu au de unde să plătească ceea ce s-au angajat, într-un mod iresponsabil, să facă. Şi atunci au început să pună biciul pe mediul de afaceri, pe sectorul privat, pe persoanele cu dizabilităţi, pe mame, luând bani de peste tot de unde ar mai putea să ia", a declarat Raluca Turcan.

Citit 2766 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 01:22

2 comentarii

 • postat de HAHAHA
  Vineri, 16 Februarie 2018 09:23
  194.105.20.***
  Dar nici cu PNL-ul nu mi-e frica - tot niste fripturisti !!!
  4
  17
  Raportează
 • postat de fost penelist, rămas fără partid
  Vineri, 16 Februarie 2018 06:54
  89.136.231.***
  ,,cel mai cinic cu putinţă, i-a înşelat pe români” Raluca Turcan când a fost la guvernare împreună cu boc și cu băsescu acordându-le jumătate de salariu pe o perioadă mai mare decât admit Constituția României și normele internaționale. PNL-ul, dacă vrea să-și recâștige credibilitatea, trebuie să divorțeze urgent de pedele.
  6
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.