O nouă bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi

O nouă bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi va organiza, luna viitoare, o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie, într-o zi de vineri, şi se va desfăşura, ca de obicei, simultan, în municipiile Galaţi şi Tecuci.

Absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018, care nu şi-au găsit încă un job, au şansa de a intra pe piaţa muncii, la bursa care le este destinată. Dar, bineînţeles, bursa din 19 octombrie reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă, pentru a lua contact cu ofertele de pe piaţa gălăţeană, ca să se angajeze sau, dacă va fi cazul, să se reorienteze în cariera profesională.

În ceea ce-i priveşte pe agenţii economici din Galaţi şi Tecuci care doresc să participe la bursa din 19 octombrie, aceştia trebuie să se adreseze AJOFM.

Ediţia de acum un an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, care a fost găzduită în municipiul Galaţi de Facultatea de Inginerie, a înregistrat una dintre cele mai mari oferte de joburi din ultimii ani. Au participat 70 de firme din Galaţi şi Tecuci, care au avut disponibile 2.282 de posturi.

"Viaţa liberă" vă va oferi în zilele următoare date suplimentare despre bursa organizată de AJOFM.

Citit 5351 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2018 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.