Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Pentru ediţia din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, care se va desfăşura vineri, 19 octombrie, la Galaţi şi Tecuci, AJOFM Galaţi a contactat, până la această oră, 800 de angajatori din judeţ (745 din Galaţi şi 55 din Tecuci), din care şi-au confirmat participarea 28 (14 din Galaţi). Aceştia vor oferi în total 796 de locuri de muncă. Din acestea, 114 sunt pentru persoane cu studii superioare (inginer chimist, inginer tehnolog, inginer producţie tubulară, inginer mecanic, inginer automatist etc.) şi 682 pentru studii medii (lăcătuş, sudor, electrician, laminorist, consultant financiar, ucenic pentru calificare, zidar, confecţioner textile etc.).

Angajatorii interesaţi să participe la bursă pot solicita informaţii suplimentare la AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, tel. 0236.412.262, 0236.416.311.

Firmele care angajează absolvenţi pe durată nedeterminată beneficiază de subvenţii. De asemenea, absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM pot beneficia de prime de încadrare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de vineri se desfăşoară la nivelul agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă ALOFM Galaţi - în holul Universităţii "Dunărea de Jos" din municipiul Galaţi si ALOFM Tecuci - str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, bl. A2, parter. Porţile se deschid la ora 9,00.

Citit 1222 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2018 17:26

1 comentariu

 • postat de Alexuz Vineri, 19 Octombrie 2018 07:53 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  2

  Ce-mi place situatia actuala.

  Cand se fac burse cu locuri de munca in strainatate este plin holul universtitatii.
  Cand se fac burse cu locuri de munca in Galati vin cativa, se uita si pleaca.

  Frumos.....

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro