BCR a băgat România în Cartea Recordurilor

BCR a băgat România în Cartea Recordurilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Românii au reușit să doboare un nou titlu Guinness World Records, după ce 13.230 de persoane din 25 de orașe au participat la Cea mai mare lecție de educație financiară. Recordul, stabilit în urma unei inițiative a Băncii Comerciale Române, a fost omologat pe 1 noiembrie. Printre partenerii BCR la stabilirea actualului record s-au numărat şi mulţi gălăţeni – studenţii Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi elevii Colegiului de Industrie Alimentară „Elena Doamna”.

Cu sprijinul profesorilor de educație financiară din programul Școala de Bani derulat de BCR și al partenerilor din cele 59 de locații, 13.230 de români din toate colțurile țării au participat, cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, la cea mai mare lecție de educație financiară din lume. Recordul a fost omologat de reprezentanții Guinness World Records, prezenți în România pentru a certifica numărul de participanți. Pentru ca recordul să fie validat era necesară participarea simultană a cel puțin 5.624 de persoane, acesta fiind numărul de participanți înregistrat în 2013 de o inițiativă similară înregistrată în Statele Unite.

„Recordul aparține românilor şi României, reușita este a noastră, a tuturor celor care au  încredere că drumul spre prosperitate trece prin educație, că drumul spre independența financiară trece prin educație”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Citit 2743 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.