Împrumuturile pentru pensionari, în noul sediu al CARP

Împrumuturile pentru pensionari, în noul sediu al CARP
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Astăzi, 31 ianuarie, este ultima zi în care operaţiunile care au legătură cu împrumuturile şi ajutoarele financiare primite de pensionari prin Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Galaţi mai pot fi făcute la sediul central, din strada Domnească. Toate aceste operaţiuni (acordarea de împrumuturi, plata ratelor la ghişeu etc.) vor putea fi făcute, din 18 februarie 2019, numai la noul sediu al CARP Galaţi, de la blocul V3, în zona Pieţei Centrale.

În perioada 1-15 februarie, sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din str. Domnească nr. 53 va fi închis, realizându-se mutarea echipamentelor la sediul nou, situat în incinta blocului V3B din str. Tecuci nr. 3, tronson 1-2, cartier Piaţa Centrală.

Începând cu data de 18 februarie, încasările şi plăţile se vor face numai la noua locaţie. Plăţile membrilor, reprezentând obligaţii (depuneri contribuţii fixe lunare, rate, fonduri sociale) către Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi se pot face la: ghişeele încasatoare din str. Domnească 53 până la data de 31 ianuarie; sediul nou, începând cu 18 februarie; punctele de lucru din sucursale; prin depuneri în contul RO40BACX0000003003168000 deschis la Unicredit Bank SA Sucursala Galaţi, CIF 1637827, precizând numele, prenumele, numărul de carnet şi ce reprezintă plata.

"Nu mai încăpeam în sediul de pe Domnească. Oricum, deşi reabilitat, imobilul nu este atât de solid încât să fie foit zilnic de sute de persoane. La sediul de la blocul V3 se mută numai activitatea de tip bancă, cea de creditare, cu împrumuturi, plăţi, încasări şi creditare. Aici rămân sediul central, secretariatul, Consiliul Director şi administrativul. Absolut toate celelalte servicii ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor rămân tot la sediul de pe Domnească: serviciul cultural, turismul, serviciile medicale (stomatologie, medicină generală, EKG), frizeria într-o primă instanţă, cizmăria, cluburile, cursurile de limbi străine). 31 ianuarie este ultima zi în care mai lucrăm pe probleme de împrumuturi la sediul central", ne-a spus prof. dr. ec. Ion Lucian Mehedinţi, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi.

Citit 10805 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2019 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.