Salarii minime diferite în alte domenii

Salarii minime diferite în alte domenii

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a precizat, vineri seara, că angajații din construcții rămân asigurați, chiar dacă nu sunt obligați să plătească toate contribuțiile în următorii zece ani, iar o măsură precum un salariu minim brut peste cel standard poate fi cerută de alte domenii.

Salariul minim brut este de 3.000 de lei pentru angajații din construcții, de la 1 ianuarie, iar aceștia sunt scutiți de plata contribuțiilor la Pilonul II, pentru următorii zece ani. În schimb, de la începutul acestui an, salariul minim brut este de 2.080 de lei pentru toți salariații, mai puțin cei cu studii superioare și care au cel puțin un an de experiență în domeniul studiat, pentru care va fi de 2.350 de lei. Ministrul Finanțelor a precizat că se aștepta la solicitări de majorare a salariului minim brut peste nivelul standard și din partea altor angajatori, precum cei din confecții, iar în continuare așteaptă solicitări din acest domeniu sau din altele.

Sursa: mediafax.ro

Citit 2408 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2019 12:36

1 comentariu

 • postat de Suparatu Luni, 11 Februarie 2019 08:10 188.24.244.*** Link la comentariu
  4
  2

  Lopatarii sunt platiti mai bine ca asistentele si cadrele didactice deci.
  Logica PSD.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro