Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
3 comentarii

Vineri, 15 martie, magazinul Praktiker din Galaţi devine Brico Depôt. Este data la care se finalizează procesul de rebranding, iar rețeaua Brico Depôt din România va număra un total de 35 de magazine. Pe lângă schimbarea aspectului exterior al magazinului și a layoutului acestuia, rebrandingul presupune și unificarea ofertei de produse cu aceea din toate magazinele reţelei.
Anunțat la finalul lunii septembrie 2018, procesul de rebranding și de integrare a portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt a început prin închiderea unor unități Praktiker: mai întâi magazinele din București - Voluntari, Bacău, Ploiești și Focșani, iar mai apoi cele din Pitești, Brașov și Arad.
Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt. În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România. După ce a anunțat că iese din piețe precum Spania, Portugalia si Rusia, Kingfisher mizează pe piața din România, încercând să consolideze şi mai mult operaţiunile din țara noastră. După finalizarea rebrandingului, începând cu 15 martie, rețeaua cumulată de magazine Brico Depôt din România va număra 35 de magazine.
Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în zece țări din Europa.

Citit 6679 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 18:08

3 comentarii

 • postat de ADYtza Joi, 14 Martie 2019 12:39 86.124.202.*** Link la comentariu
  2
  8

  Ceva tigai si bormasini la reducere cu ocazia deschiderii ? Sa stim sa formam coada de pe la 2-3 noaptea ,sa ne mai imbulzim un pic. Chemam si televiziunea..... ce frumos o sa fie....

  Raportează
 • postat de h.l. Miercuri, 13 Martie 2019 23:12 89.137.137.*** Link la comentariu
  8
  11

  Poate sa deschida zeci de magazine in oras. Eu nu imi permit sa cumpar nimic. Banii se duc toti pe mancare si facturi si nu mai ramane nimic. Practiker avea preturi mari iar galatenii sunt saraci si nu au putere de cumparare. Orasul e sarac...in acest oras salariile sunt foarte mici.

  Raportează
 • postat de Cristina Miercuri, 13 Martie 2019 11:32 89.136.4.*** Link la comentariu
  0
  40

  Cea mai buna veste, pe langa acest rebranding, este faptul ca Brico asfalteaza parcarea aia jenibila pe care Praktiker nu a fost in stare s-o refaca. In sfarsit nu ne mai cade marfa de pe carucioare pana la masina :)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.