Magazinul Praktiker din Galaţi devine Brico Depot

Magazinul Praktiker din Galaţi devine Brico Depot
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Vineri, 15 martie, magazinul Praktiker din Galaţi devine Brico Depôt. Este data la care se finalizează procesul de rebranding, iar rețeaua Brico Depôt din România va număra un total de 35 de magazine. Pe lângă schimbarea aspectului exterior al magazinului și a layoutului acestuia, rebrandingul presupune și unificarea ofertei de produse cu aceea din toate magazinele reţelei.

Anunțat la finalul lunii septembrie 2018, procesul de rebranding și de integrare a portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt a început prin închiderea unor unități Praktiker: mai întâi magazinele din București - Voluntari, Bacău, Ploiești și Focșani, iar mai apoi cele din Pitești, Brașov și Arad.

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt. În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România. După ce a anunțat că iese din piețe precum Spania, Portugalia si Rusia, Kingfisher mizează pe piața din România, încercând să consolideze şi mai mult operaţiunile din țara noastră. După finalizarea rebrandingului, începând cu 15 martie, rețeaua cumulată de magazine Brico Depôt din România va număra 35 de magazine.

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în zece țări din Europa.

Citit 9277 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.