Magnetul combinatului siderurgic încă atrage

Magnetul combinatului siderurgic încă atrage

ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
2 comentarii

Combinatul Siderurgic din Galați a organizat sâmbătă, 16 martie 2019, în premieră, un eveniment care își propune atragerea de noi salariați, programul numit „ReDescoperă Combinatul”. Conform lui Dorian Dumitrescu, country communicator al ArcelorMittal Galaţi, s-au înscris circa 300 de persoane, un număr care a depășit cu mult așteptările organizatorilor, iar primii 100 de participanți au vizitat echipamente-cheie de pe platforma siderurgică de la Galați și au interacționat cu muncitori, specialiști și conducerea companiei.

„Am remarcat la participanții cu care m-am întâlnit un interes real de a lucra alături de noi. Cred că am putut arăta faptul că e oportunitate însemnată pentru orice nou angajat să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Suntem, de fapt, o școală pentru viitori specialiști. Ne pregătim pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru și al orașului”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al combinatului gălăţean.

„Suntem încântați de numărul mare al celor care se gândesc să-și înceapă sau să își continue cariera la noi. Căutăm colegi – muncitori și specialiști – care pot lucra în echipe, gata să învețe și să se dezvolte și care demonstrează comportamente sigure. Cu mulți dintre cei care au venit vom începe discuții de cunoaștere, în vederea angajării”, a spus şi Mihaela Crăciun, directorul de resurse umane al combinatului.

Următoarele două serii de întâlniri și vizite vor avea loc pe 22 și 23 martie.

Citit 2768 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 17:50

2 comentarii

 • postat de yo Vineri, 22 Martie 2019 15:21 5.13.146.*** Link la comentariu
  0
  7

  Numarul demisiilor de la inceputul anului care este, oare care ar fi motivele, ajunge unul singur? Incepe cu "s", ghici ciuperca ce-i? Ajutor, sindicatul e o cauza, se remarca doar prin obedienta si tradare/vanzare!

  Raportează
 • postat de Vasile Onofrei Miercuri, 20 Martie 2019 20:23 79.116.111.*** Link la comentariu
  0
  14

  Ador poza care insoteste articolul.Ala explica ceva dar toți au dopuri in urechi...inclusiv el

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.