O vizită mai puţin la Cotroceni

O vizită mai puţin la Cotroceni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plină perioadă de frământări la Combinat şi după ce preşedintele României spusese într-o vizită dintr-un judeţ apropiat că nu siderurgia este prioritatea zero a economiei româneşti, a apărut un zvon potrivit căruia în toamna acestui an ar fi urmat ca Lakshmi Mittal să vină în România pentru o discuţie cu preşedintele de atunci şi de acum al României.

Vestea venea de la preşedintele FSS Metarom, Mircea Scântei (acelaşi care anunţa închiderea furnalelor şi oţelăriilor de la Galaţi până la finele anului). Acesta a precizat că a aflat de vizită dintr-o convorbire cu ministrul economiei Adriean Videanu.

"Am înţeles de la domnul ministru Videanu că pentru clarificarea şi rezolvarea situaţiei de la Combinat este posibilă o deplasare a lui Lakshmi Mittal în România. Cel mai probabil, această vizită va avea loc în lunile august - septembrie şi, din câte am înţeles, Lakshmi Mittal cere o întrevedere cu preşedintele ţării. Abia după ce această întâlnire va avea loc se va prezenta un material complet în legătură cu soarta combinatului de la Galaţi", ne declara astă-vară preşedintele FSS Metarom, Mircea Scântei.

Vizita anunţată de către Scântei nu a avut loc, aşa cum era de altfel de aşteptat în plin an electoral.

Probabil că acum, când Traian Băsescu este absolut sigur pe încă un mandat şi nici o renumărare de voturi nu-l mai poate clinti, la Cotroceni s-a pus de un ceai şi se aşteaptă un oaspete londonez la ora cinci.

Citit 1195 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.