ArcelorMittal donează Spitalului Judeţean o masă de chirurgie

ArcelorMittal donează Spitalului Judeţean o masă de chirurgie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Combinatul siderurgic a donat Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Andrei" o masă chirurgicală de ultimă generaţie care este acum folosită în Secţia "Arşi" a unităţii medicale gălăţene.

"Aşa cum am mai arătat, eforturile noastre în privinţa proiectelor de responsabilitate socială se îndreaptă acum către programe de sănătate publică şi de educaţie şi nu către sportul profesionist de care ne-am separat. Sunt bucuros că - în ciuda constrângerilor financiare - am reuşit să achiziţionăm acest echipament şi să îl donăm spitalului", a declarat Bruno Ribo, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi.

Masa de chirurgie respectă toate normele de calitate actuale, iar potrivit reprezentanţilor combinatului siderurgic donaţia include şi o pregătire a personalului cu specialişti din Europa de Vest.

"Mulţumim ArcelorMittal Galaţi pentru donaţie şi pentru disponibilitatea de a continua acest parteneriat benefic întregii comunităţi",  a declarat Dr. Călina Lazarovici, Directorul Spitalului.   

Nu este singura acţiune de acest fel în se implică compania siderurgică care deţine combinatul de la Galaţi. În plus, se arată într-un comunicat de presă, ArcelorMittal şi Spitalul Judeţean vor constitui un grup de lucru care să evalueze necesităţile spitalului în vederea derulării de noi astfel de proiecte.  

Citit 3086 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 11:28

11 comentarii

 • postat de Costel Iancu
  Duminică, 30 Septembrie 2012 14:07
  Cine vorbea?!! Hotii de la FSS! Huuuu! Ati furat si sunteti mana in mana cu administratia! La munca putori ordinare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de FSS
  Vineri, 28 Septembrie 2012 03:30
  Un gest foarte frumos,felicitari !

  @Melinte - (Costel Iftimie)
  Chiar nu ai putin bun simt pentru a nu mai scrie cu "caps lock" ? Cimpanzeule,combinatul a facut donatia catre spital,nu catre sectia "arsi" !
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Joi, 27 Septembrie 2012 00:30
  Dai nu dai, mamaligarii tot nemultumiti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ceseghist
  Miercuri, 26 Septembrie 2012 20:48
  O masa de reanimare putea sa doneze conducerea combinatului.
  Oltchimul va avea aceeasi soarta ca a combinatului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gabi
  Miercuri, 26 Septembrie 2012 14:17
  @Cristi, au luat combinatul pe nimic, e adevarat, dar au fost scutiti ani buni de la plata diverselor taxe catre stat: zero taxe vamale, zero TVA la importuri, zero plata a impozitelor pe profit si muuulte alte zerouri!!! din cate imi amintesc nu plateau nici taxele ce le reveneau pentru salariile oferite angajatilor! si, acum, avand in vedere ca nu obtin profit (mare vrajeala) vor sa-l inchida sau sa-l vanda! cum naiba sa nu obtii profit cand tu platesti oamenii cu te miri ce si mai nimic, banii pe care i-ai dat la cumparare i-ai recuperat frumusel prin neplata acestor taxe, mare scofala nu ai facut in cel Combinat??? Si mai arunci si cu praf in ochi... auzi au donat o masa!!! Se zvarcoleste Nea' Ceasca in mormant... si noi alaturi de el!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de petru
  Miercuri, 26 Septembrie 2012 09:07
  In sfarsit v-a venit mintea la cap,cu banii pe care i-ati bagat in fotbal aveati posibilitatea sa schimbati fata orasului,e bine ca v-a luminat Dumnezeu mintile.....mai este unul la Vaslui care isi bate joc de niste bani ,intr-un oras atat de sarac cum e Vasluiul ,s-ar fi facut multe cu acele milioane cu care Porumboiu umple buzunarele altora...lumineaza-i Doamne si lui mintea......acest porumboiu s-a imbogatit pe spinarea necajitilor din acea zona si el le da fotbal ,e strigator la cer ce face acest individ cu banii obtinuti,legal, de pe pamantul acestor locuitori, din cea mai saraca zona a tarii.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de radu
  Miercuri, 26 Septembrie 2012 08:42
  Echipei de fotbal de fotbal i se platea 4,5 milioane de dolari. Noua orientare catre sanatate a combinatului se rezuma la cateva mii de dolari.

  Asteptam donatii adevarate. Nu mai putem fi prostiti cu margele din sticla colorata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 26 Septembrie 2012 07:34
  Regulile societatii sunt ca primesti si apoi dai. Arcelormittal a primit un combinat gratis. Au dat ceva bani la sport. Acum dau o masa chirurgicala. Este rusinos si scandalos. Astfel de donatii le dau SRL-urile nu ditamai combinatul.

  De la combinat asteptam sa spuna ca au renovat intregul bloc operator si l-au dotat cu aparatura noua, ca au renovat complet un etaj din spital. Adica chestiuni pe masura lor.

  Nu sunt nici pe departe carcotas, insa nu putem fi pacaliti cu firimituri de la masa stapanului. O donatie de ordinul a mii de euro pt o masa chirurgicala este o rusine, in raport cu ce servicii medicale primesc in schimb cei care isi pierd sanatatea trudind in siderurgie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de COSTEL IFTIMIE
  Marți, 25 Septembrie 2012 23:51
  NORMAL CA AU DONAT UN MASA LA SECTIA ARSI CA DOAR O SA ARDA MULTI SIDERURGISTI CARE DEMOLEAZA COMBINATUL CA DOAR TAIE CU AUTOGENUL NU? PLUS ALTE EXPLOZII CARE VOR URMA! EI NE NENOROCESC SI SI ALTII NE PREIAU LA SPITAL CONTRA COST! FRUMOS NU?
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Marți, 25 Septembrie 2012 21:48
  Bv ! Frumos, si sa speram ca vor cotinua, si ca cei de la spitale sa nu isi bata joc de aceste aparaturi medicale, asa cum se mai intampla, cand foarte multa aparatura medicala performanta, zace prin depozite, nefolosita, in timp ce pacientii platesc sute sau mii de lei, prin spitale sau cabinete medicale private!
  A fost de curand un reportaj cu camera ascunsa la protv, unde pt. un RMN, trebuia sa te duci la diferiti medici...,,binevoitori"... bineinteles contra unor sume de 500-700 de lei, chiar dak prin lege RMN-ul trebuie facut gratuit in spital, dak ai nevoie urgenta de aceasta analiza, si dak esti asigurat! Asta am simtit-o si pe pielea mea la spitalul de ,,urgenta" Galati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 25 Septembrie 2012 16:09
  Foarte frumos din partea lor. Felicitari!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.