ArcelorMittal donează Spitalului Judeţean o masă de chirurgie

ArcelorMittal donează Spitalului Judeţean o masă de chirurgie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Combinatul siderurgic a donat Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Andrei" o masă chirurgicală de ultimă generaţie care este acum folosită în Secţia "Arşi" a unităţii medicale gălăţene.

"Aşa cum am mai arătat, eforturile noastre în privinţa proiectelor de responsabilitate socială se îndreaptă acum către programe de sănătate publică şi de educaţie şi nu către sportul profesionist de care ne-am separat. Sunt bucuros că - în ciuda constrângerilor financiare - am reuşit să achiziţionăm acest echipament şi să îl donăm spitalului", a declarat Bruno Ribo, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi.

Masa de chirurgie respectă toate normele de calitate actuale, iar potrivit reprezentanţilor combinatului siderurgic donaţia include şi o pregătire a personalului cu specialişti din Europa de Vest.

"Mulţumim ArcelorMittal Galaţi pentru donaţie şi pentru disponibilitatea de a continua acest parteneriat benefic întregii comunităţi",  a declarat Dr. Călina Lazarovici, Directorul Spitalului.   

Nu este singura acţiune de acest fel în se implică compania siderurgică care deţine combinatul de la Galaţi. În plus, se arată într-un comunicat de presă, ArcelorMittal şi Spitalul Judeţean vor constitui un grup de lucru care să evalueze necesităţile spitalului în vederea derulării de noi astfel de proiecte.  

Citit 3393 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.