Economia duduie, dar la Brăila

Economia duduie, dar la Brăila

cronicaromana.net
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a 26-a ediţie a Forumului Naţional al IMM-urilor şi Ziua Întreprinzătorilor din România au fost organizate vineri, 31 mai, la Brăila, oraş care, la sfârşitul anului trecut, a fost desemnat "Capitala antreprenoriatului românesc", pentru o perioadă de un an. Această calitate onorantă a fost câştigată de vecinii noştri în urma competiţiei organizate de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Asociaţia Municipiilor din România, în care s-a pus accent pe criterii precum: infrastructura de business, existenţa unor programe de susţinere a antreprenoriatului, nivelul atragerii de companii valoroase, existenţa unor scheme locale de ajutor de minimis pentru antreprenori sau numărul de branduri româneşti existente în municipiu.
"Între decembrie 2017 şi decembrie 2018, în municipiul Brăila s-au creat 4.095 de noi locuri de muncă, iar în anul 2019, dezvoltarea continuă cu deschiderea unei fabrici de corpuri de iluminat", a declarat ieri primarul Brăilei, Marian Dragomir.
"Într-un an, la Galaţi s-au creat 1.000 de locuri de muncă. La Brăila, numai japonezii de la Yazaki au creat până acum 4.000 de noi locuri şi au investit 50 de milioane de euro. Şi nu se opresc", ne-a spus Marian Filimon, vicepreşedinte al CNIPMMR şi preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, completând că dosarul cu care Galaţiul a concurat la competiţia "Capitala antreprenoriatului românesc 2019" a fost trimis în ultima clipă şi s-a clasat pe ultimul loc.

Citit 2546 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 18:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro