Administraţia Pieţelor nu renunţă la plata cu cardul

Administraţia Pieţelor nu renunţă la plata cu cardul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un cititor al "Vieţii libere" ne-a sesizat faptul că a mers, la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Centrală şi a vrut să achite cu cardul bancar, dar nimeni de la tarabele de la care a cumpărat nu avea POS. "Am fost dezamăgit. Luna trecută se spunea peste tot în oraş că se poate plăti cu cardul în Piaţa mare, dar eu nu am găsit pe nimeni la care să se poată. A trebuit să ies din piaţă, să mă duc la un bancomat peste stradă şi să scot bani, ca să am cu ce să plătesc. Nu înţeleg de ce au dispărut POS-urile din piaţă, totul n-a fost decât reclamă?", ne-a spus gălăţeanul.
Contactată de "Viaţa liberă", Viorica Sandu, directorul general al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA, ne-a spus că în niciun caz nu s-a renunţat la plata prin POS. "Aceste POS-uri au fost acordate, în cadrul unui program-pilot, numai producătorilor. Dacă aceştia nu mai sunt în piaţă, este pentru că şi-au terminat marfa. Producătorii au o activitate sezonieră, ei nu sunt tot timpul în piaţă. Când cei care fac parte din program vor reveni, se va putea din nou plăti la ei cu cardul. N-a renunţat nimeni dintre ei. Noi continuăm acest program de plată cu cardul şi vom încerca să convingem şi alţi producători să se înscrie, pe lângă cei 20 care au făcut-o deja", ne-a spus Viorica Sandu.

Citit 2462 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 18:19

2 comentarii

 • postat de K
  Joi, 10 Octombrie 2019 09:32
  62.217.251.***
  O.K., am inteles explicatia data pentru producatori, dar pe restul comerciantilor de legume si fructe din aceeasi piata cine ii va obliga sa accepte plata cu cardul?
  Probabil ca nimeni, vor continua evaziunea fiscala...
  0
  6
  Raportează
 • postat de George
  Joi, 10 Octombrie 2019 01:55
  89.136.76.***
  Deci in piata au ramas doar samsarii.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.