Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată de AJOFM la sfârşitul săptămânii trecute a plasat Galaţiul pe unul dintre primele cinci locuri la nivel naţional, din punct de vedere al posturilor oferite. Cu un total de 1.214 locuri, Galaţiul s-a situat pe locul cinci, după Bucureşti (10.288), Dolj (2.276), Iaşi (1.699) şi Braşov (1.672). Confom unui bilanţ al ANOFM, la bursa din 18 octombrie au fost oferite, la  nivel național, 38.065 de locuri de muncă şi au participat 2.267 de agenți economici. Posturile oferite au fost din ramuri de activitate precum comerț cu amănuntul şi cu ridicata, restaurante și alte activități de alimentație, construcții de clădiri, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, activități de servicii privind forța de muncă, industria metalurgică etc. 21.658 de persoane au participat bursă, dintre care 10.251 au fost absolvenţi de învăţământ. În judeţul nostru, 67 de firme din Galaţi şi Tecuci au pus la bătaie 1.214 joburi, la bursă participând 637 de persoane, din care absolvenţi au fost 410.

Citit 1520 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2019 19:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro