Eugen Ciorici este, din nou, şeful Fiscului gălăţean

Eugen Ciorici este, din nou, şeful Fiscului gălăţean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând de luni, 6 ianuarie, Eugen Ciorici este, din nou, directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi.

Este pentru a patra oară când Ciorici ocupă această funcţie. Primul său mandat a început la înfiinţarea celor opt regionale ANAF, în 2013, şi a durat până în octombrie 2016. A revenit ca şef al DGRFP Galaţi în mai 2017, apoi în ianuarie 2018 şi, acum, pentru a patra oară, în 6 ianuarie 2020. În perioadele de "pauză de Galaţi", a fost şef la DGRFP Iaşi şi la AJFP Vrancea. Pe durata detaşărilor sale, scaunul de director general al Regionalei ANAF gălăţene a fost ocupat de Silviu Pripoaie (de două ori) şi, până în decembrie anul trecut, de Gabriel-Ioan Avrămescu, actualul prefect de Galaţi.

Alături de Eugen Ciorici, echipa de conducere "la zi" a DGRFP Galaţi îi mai cuprinde pe: Marin Ciumag (director executiv Colectare), Silviu Pripoaie (director executiv Inspecţie fiscală), Mihail Bucur (director executiv Direcția Regională Vamală), Laurenţiu Mateizer (director executiv Trezorerie) şi Gabriela Ţelicov (director executiv Servicii interne). De notat că trei din cei şase şefi din cadrul DGRFP au lucrat şi la organe fiscale din afara Galaţiului. Ciorici a fost la Vrancea, Ciumag vine de la Gorj, iar Mateizer a lucrat şi la Constanţa.

Citit 4781 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2020 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.