Anul curierilor

Anul curierilor

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Conform celei mai recente analize KeysFin, cifra de afaceri a companiilor care oferă servicii de poștă și curierat ar putea atinge 6 miliarde de lei în acest an, cu un ritm de creștere cel puțin dublu față de 2019, ca urmare a cererii online crescute. "Pandemia de coronavirus i-a forțat pe mulți consumatori locali să treacă peste bariera psihologică a efectuării de comenzi online. Odată convinși de beneficiile e-commerce, consumatorii vor continua să aleagă această alternativă și, indirect, serviciile de curierat. Totuși, vorbim despre un business concentrat: deși există peste 2.000 firme, primele 10 dintre acestea, în funcție de cifra de afaceri, cumulează 76 la sută din piață", a declarat Roxana Popescu, managing director al KeysFin. Analiza subliniază și un paradox: Poșta Română, cea mai puțin modernizată companie din top, este în continuare lider. Pentru 2020, analiștii KeysFin preconizează o creștere la peste 42.500 de angajați, ca urmare a creșterii accentuate pentru serviciile de curierat.

Citit 673 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2020 18:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro