104 locuri de muncă vacante, prin AJOFM

104 locuri de muncă vacante, prin AJOFM
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oferta "de Mărțișor" a operatorilor economici gălățeni cuprinde 104 locuri de muncă vacante, în 19 ocupații. Cele mai consistente oferte, numeric vorbind, sunt cele pentru agent servicii clienţi, respectiv, lucrător salubrizare (câte 30 de joburi pentru fiecare). Una din terasele Galațiului dă semne că vrea să se redeschidă și caută bucătari, barmani și ospătari.

Aproape toate locurile vacante înregistrate la AJOFM pentru 1 martie sunt pentru cei cu studii medii, o excepție constituind-o postul de asistent generalist la o clinică medicală, pentru care sunt necesare, evident, studii de specialitate.

Citit 1863 ori Ultima modificare Luni, 01 Martie 2021 01:04

2 comentarii

 • postat de gynexx
  Luni, 01 Martie 2021 11:27
  89.136.7.***
  Oferta de munca a Galatiului este o parodie ce se repeta saptamanal. Autoritatile locale in general, si primarul Pucheanu in special, au evitat mereu abordarea acestei probleme, mai importante fiind pentru ei bordurile, strazile, parcurile etc.
  0
  6
  Raportează
 • postat de Lucratoru Roman
  Luni, 01 Martie 2021 10:16
  89.39.81.***
  Locuri de munca pentru Cine ?de la cine?Ajofm este intermediarul intre ....Nu stiu intotdeauna m-am intrebat.Daca vreu sa muncesc,gasesc pe ternet,afisate pe geamuri, Plec afara ,da nu stiu cine mai vrea sa munceasca intrun loc de munca unde-l trimite cineva care sta in fotel la birou si ia salariu ,ca il trimite pe el la un post cu salariu minim gravat de toate taxele si impozitele.Eu nu mi-as cauta de munca prin ajofm.Eu nu m-as mai angaja la vreun patron pentru salariu minim pe economie cu ani de munca in spate si cu experienta.Munciti voi.Eu is satul de foame de ce trebuie sa mai si muncesc pentru asta si sa mai platesc si pe altii?e ilogic.Iar la stat ,adica sa stai si dsa iei bani numa la stat se poate ,si acolo daca nu faci parte din familie,clan gasca ,partid nu ai nici o sansa.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.