„De la idee la start up”. Tinerii gălăţeni pot afla secretele unei afaceri de succes

„De la idee la start up”. Tinerii gălăţeni pot afla secretele unei afaceri de succes
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Evenimentul online "De la idee la start up", care va avea loc în zilele de 20, 27 martie şi 3 aprilie, are ca scop conectarea tinerilor gălăţeni cu antreprenori de renume, pentru a dezbate care sunt secretele afacerilor şi cum trebuie pusă în aplicare o idee pentru a avea succes. Proiectul este organizat de comunitatea "Vreau să fiu antreprenor" (VSFA) Galaţi.

"Este un eveniment care-i va ajuta pe tineri să își lărgească orizonturile, să își îmbogățească cunoștințele, dar și să vadă că nimic nu este imposibil. Personal, sunt implicată activ de foarte puțin timp în domeniul antreprenoriatului. La început, ideea deschiderii propriei afaceri mi se părea foarte departe de a fi realizabilă. Câteva noțiuni teoretice avem, într-adevăr, de la școală, dar cred că abia după ce adăugăm activități extrașcolare, intrăm în contact cu oameni cu experiență şi aplicăm moduri interactive de învățare putem obține rezultate reale. Evenimentul va oferi aceste oportunități tuturor participanților și sunt sigură că fiecare va pleca cu ceva în plus", ne-a declarat Cristiana Gălăţeanu, reprezentant al VSFA.

"De la idee la start up" va cuprinde trei etape: în prima săptămână, un atelier facilitat de Aliz Kosza, business mentor și strateg, una dintre cele mai experimentate femei de business din România, care va explica pașii necesari în deschiderea unui start up, dar şi care sunt greşelile în domeniu. Al doilea atelier, facilitat de Călin Biriș, care în peste zece ani de experiență a susținut și a participat la sute de workshopuri, va vorbi despre arta marketingului și cum se realizează o promovare corectă a afacerii. În cea de-a treia săptămână, participanții își vor putea expune planul lor în fața celor doi speakeri, care le vor oferi feedback constructiv și sfaturi pe baza ideilor de business.

Înscrierile, pe bază de formular, au început deja pe pagina oficială a evenimentului "De la idee la start up".

Larisa Niță, una dintre primele persoane care au completat formularul, ne-a explicat ce a determinat-o să facă acest pas: "Recent am devenit interesată de ideea de antreprenoriat, motiv pentru care m-am înscris la acest eveniment. Îmi doresc să aflu cât mai multe, despre metodele potrivite pentru a îmi materializa ideile".

Citit 1924 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.