Import-export cu petrol și gaze naturale

Import-export cu petrol și gaze naturale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

România a importat, în primele nouă luni din 2021, petrol brut şi gaze naturale în sumă de 2,498 miliarde de euro, în creştere cu 47,3 la sută comparativ cu perioada similară a anului anterior, conform datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Pe de altă parte, exporturile s-au cifrat, în perioada menţionată, la 156,1 milioane de euro, în creştere de 15,2 ori, România înregistrând astfel la această categorie de produse un deficit de 2,342 miliarde de euro.

Citit 479 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro