APIA primește cererile pentru motorină

APIA primește cererile pentru motorină
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a început campania de depunere a cererilor de rambursare pentru motorină, aferentă ultimului trimestru al anului 2021. Astfel, potențialii beneficiari pot depune până la data de 31 ianuarie, inclusiv, cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 1 octombrie - 31 decembrie 2021. Documentele ce însoțesc cererile de plată pentru sectorul vegetal, sectorul zootehnic sau sectorul îmbunătățiri funciare pot fi găsite la adresa https://bit.ly/doc-cereri-motorina-trim-IV.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre rata accizei standard și rata accizei reduse pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură a cărei valoare unitară este de 1,5721 lei/litru. APIA mai precizează că toate documentele depuse în copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul de către solicitantul sprijinului, însușite prin semnătură și vor purta sintagma "conform cu originalul".

Citit 205 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro