Și documentele nedigitalizate se pot transmite prin SPV
Foto: Marian Calestru

Și documentele nedigitalizate se pot transmite prin SPV
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați informează că toate documentele care nu sunt încă digitalizate (disponibile în format electronic) se pot transmite prin intermediul formularului de contact accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual (SPV). Pentru transmiterea acestor documente, trebuie selectată categoria ”Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.

Reamintim că, de la 1 martie 2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către persoanele juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul SPV.

AJFP Galați precizează că, pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a mărit limita maximă a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.

Instituția gălățeană face apel la contribuabili ca, pentru a facilita transmiterea documentelor, să aibă în vedere în vedere următoarele: scanarea la rezoluție de maximum 300 dpi, eliminarea automată a paginilor albe (goale), scanarea în alb-negru, scanarea într-un fișier format PDF, comprimarea fișierului PDF.

Citit 861 ori Ultima modificare Luni, 14 Martie 2022 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.