Fond de investiții pe banii pompierilor, polițiștilor și jandarmilor

Fond de investiții pe banii pompierilor, polițiștilor și jandarmilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pompierii, poliţiştii sau jandarmii gălățeni vor avea ocazia să facă o serie de plasamente financiare, grație unui fond de investiții alternative - Nova Protect Fond - care se adresează exclusiv acestor categorii profesionale.

"Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat un fond de investiţii alternative, Nova Protect Fond, care se adresează unor categorii profesionale cu un anumit specific: pompieri, angajaţi în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), poliţişti/ angajaţi în cadrul Poliţiei Române, angajaţi ai Administraţiei Penitenciarelor, jandarmi angajaţi ai Jandarmeriei Române, angajaţi ai Poliţiei Locale şi ai Poliţiei de Frontieră, precum şi pensionari din cadrul acestor structuri care au vârsta maximă de 55 de ani. Investitorii care fac parte din categoriile profesionale menţionate au dreptul de a subscrie lunar titluri de participare în valoare de minimum 25 de lei", informează ASF.

Având în vedere gradul ridicat de risc al activităţii desfăşurate de către aceste categorii profesionale, administratorul fondului de investiţii alternative va oferi investitorilor posibilitatea de a beneficia și de anumite tipuri de polițe de asigurare.

Citit 1161 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2022 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.