Contract pentru tăierea arborilor periculoși de lângă calea ferată

Contract pentru tăierea arborilor periculoși de lângă calea ferată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Compania CFR SA a desemnat firma Anasiarom Forest SRL drept câștigătoare a licitației pentru un acord-cadru pe patru ani de tăiere a arborilor periculoși din zona de siguranță a căii ferate. Valoarea totală a contractului depășește 37 de milioane de lei, iar contractul vizează toate cele opt sucursale regionale CF din țară, inclusiv regionala CFR Galați.

Conform reprezentanților CFR, circulația feroviară se confruntă în dese cazuri cu perturbări ale traficului din cauza căderilor de arbori (provocate de furtuni, căderi de zăpadă, chiciură, vânturi puternice), prin ocuparea gabaritului de liberă trecere sau chiar căderi de arbori peste trenuri în circulație, cu afectarea liniei de contact și a celorlalte elemente ale infrastructurii feroviare (linii, echipamente electrice). Pe lângă aceasta, intervențiile pentru remedierea deranjamentelor produc întârzieri majore în circulația trenurilor de călători. Pe raza Sucursalelor Regionale CF 1-8, nu există personal autorizat pentru lucrări silvice sau lucru la înălțime, astfel încât situația nu poate fi remediată cu personal CFR.

Citit 977 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2023 11:29

2 comentarii

  • postat de marr
    Luni, 16 Ianuarie 2023 20:48
    86.124.201.***
    Pot sa banuiesc aici un Contract-Dedicatie cu o firma Pretena' cu Acreditare la Partid ? (vad ca-i nea' Grinda - PSD) .
    Probabil valoare Mega-Umflata ...iar daca taie ,fara sa stea prea mult pe ganduri ...RADE TOTI COPACII .
    Sunt bani la BUGET din taxe/impozite...GARLA !
    0
    0
  • postat de cunoscător
    Luni, 16 Ianuarie 2023 12:48
    89.39.81.***
    Regionala Galați are la Focșani personal pregătit ( drujbari ) autorizat cu dotare corespunzătoare . Trebuie doar să fie puși la muncă .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.