APAN, ce Ocazie!

APAN, ce Ocazie!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă în multe privinţe nu prea ne ridicăm la nivelul UE, în ceea ce priveşte maşinile cu siguranţă suntem acolo. Atât maşini noi, din care putem cumpăra aproape orice model ne permite buzunarul, cât şi vehicule rulate. Ofertă cu atât mai demnă de luat în considerare, cu cât criza se prelungeşte pe termen nedefinit.

Exact acestui segment, al clienţilor care nu vor să renunţe la confort, dar nici să scoată foarte mulţi bani din buzunar, i se adresează oferta APAN Auto, primul parc cu vânzare vehicule rulate din zona Galaţi-Brăila.

Înfiinţată în 2006, cu respectarea standardelor de calitate Renault Ocazie (concept prezent în toată reţeaua din Europa a dealerilor Renault), APAN Auto a vândut până acum peste 2.200 de maşini rulate, Din acest punct de vedere, este pe primul loc în cadrul reţelei Dacia.

Concret, maşinile provin din buy-back, flote, recuperări de leasing şi import şi oferă avantajul că sunt verificate încă din momentul achiziţiei, Maşinile trec prin teste la care clientul cumpărător poate asista pentru a se asigura că face cea mai bună alegere.

Important este şi faptul că APAN Auto oferă garanţia că maşinile pe care le propune clienţilor săi nu sunt gajate şi nu fac obiectul vreunui litigiu.

Un alt avantaj foarte important este şi garanţia de şase luni oferită de APAN, care deşi poate părea scurtă ca durată, este de ajuns pentru a descoperi orice eventual defect ascuns. Practic, ea garantează cumpărarea unei maşini impecabile din punct de vedere tehnic.

Maşinile rulate vândute de APAN Auto au, în general, maximum 4 ani vechime. Iar gama vehiculelor din parc se încadrează în preţuri de la 2.900 de euro (pentru o Dacia Logan) până la 46.000 de euro (pentru un Range Rover).

(Articol publicitar)

Citit 7343 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.