Peste 15.000 de cărți de muncă, neridicate

Peste 15.000 de cărți de muncă, neridicate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La sfârșitul anului trecut, în arhiva Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galați se mai aflau 15.070 de carnete de muncă neridicate de titulari. În cursul anului 2022, ITM Galați a eliberat 132 de carnete de muncă și 46 de adeverinţe de vechime, conform datelor aflate în arhiva instituţiei.

Tot în 2022, patru unități din Galați au notificat concedieri colective, fiind afectați 233 de salariați. La acestea s-au adăugat notificări de la trei unități care nu au sediul social în județul Galați și din care nu a rezultat numărul de salariați gălățeni care urmau să fie disponibilizați.

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 18:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro