Fiscul gălățean reduce la jumătate prețul rablelor pe patru roți

Fiscul gălățean reduce la jumătate prețul rablelor pe patru roți
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prin intermediul Serviciului Executări Silite Cazuri Speciale regional Galați, Fiscul încearcă din nou să vândă, la licitație publică, mai multe autoturisme, imobile și terenuri, în scopul recuperării creanțelor bugetare stabilite prin hotărâri judecătorești.

Se pare că prima licitație, din februarie, n-a mers chiar foarte bine, astfel că prețurile au fost reduse la jumătate pentru noua serie de licitații care este programată pe 5 aprilie. Doar ca să vă faceți o idee, prețul unui apartament cu două camere în Măcin, județul Tulcea, este acum de 82.533 de lei, față de 165.000 de lei, cât era luna trecută. De asemenea, un Audi A6, vechi de 23 de ani, se vinde acum cu 3.000 de lei, față de aproximativ 6.000 de lei în februarie.

"Urmăresc pagina (ANAF - Anunțuri valorificare bunuri) cam din 2018, nici până în ziua de astăzi nu am văzut vreo mașină, scoasă la «licitație» pe această pagină, într-o stare bună. Mă duce gândul ori că ANAF are un fel de program Rabla 2, ori mașinile decente nu sunt postate, ci sunt scoase la licitație cu dedicație", este doar unul dintre comentariile de pe pagina care anunță licitațiile din toate regionalele ANAF din țară.

Citit 2493 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 18:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro