Greu se adună ofertele la Bursa locurilor de muncă

Greu se adună ofertele la Bursa locurilor de muncă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Opt firme au confirmat până acum participarea la Bursa generală a locurilor de muncă, pe care AJOFM o va organiza în ziua de 12 mai, simultan în Galați și Tecuci. Pare un număr destul de mic, în condițiile în care au trecut deja două săptămâni de la anunțarea evenimentului și începerea înscrierilor. Conform reprezentanților AJOFM Galați, cele opt firme oferă aproximativ 80 de locuri de muncă.

Ediția din acest an a Bursei locurilor de muncă se va desfășura în locațiile devenite tradiționale: Sala pașilor pierduți a Universității "Dunărea de Jos", din str. Domnească nr. 47, respectiv, sediul din Tecuci al agenției locale de ocupare a forței de muncă, din str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, bl. A2, parter.

La sfârșitul lunii martie 2023, județul Galați avea înregistrați oficial 9.868 de șomeri, din care aproape jumătate (4.107 persoane) au vârste de peste 50 de ani. De asemenea, cea mai mare pondere în rândul șomerilor gălățeni, aproximativ 40%, o dețin persoane cu cel mult opt clase.

Anul trecut, la bursele din Galați și Tecuci au participat 55 de firme, care au oferit 1.264 de locuri de muncă.

Citit 1124 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 10:55

1 comentariu

  • postat de marr
    Duminică, 07 Mai 2023 17:58
    86.124.202.***
    Ori nu au nevoie de oameni ...ori se intelege cu omu' si-l plateste la negru , fara sa mai plateasca statului impozite .
    Cine sta sa-i fugareasca , sa-i controleze ?
    Mai Crede cineva ca se sperie firmele/patronii de cate o stire data la TV ...ca au prins pe unu , sau pe altul ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.