Reţea de irigaţii fără amatori

Reţea de irigaţii fără amatori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* OUAI Vameş, fără cumpărători după 2 ani de licitaţii *

Licitaţia organizată de DGFP Galaţi pentru vânzarea bunurilor Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii (OUAI) Vameş, pentru recuperarea unor datorii de 140.000 lei la bugetul de stat, nu s-a soldat cu nicio ofertă fermă.

Bunurile scoase la vânzare de Fisc au stârnit interesul unor potenţiali cumpărători, aceştia interesându-se de licitaţie, însă nimeni „nu a pus banii pe masă”, asta poate şi din cauză că vânzarea se face „la pachet”.

Bunurile au fost scoase la vânzare (sesiunea a II-a, licitaţia a II-a!) la preţul de 204.265 lei, în condiţiile în care la începutul seriei de licitaţii, în septembrie 2008, preţul de pornire a fost de 408.530 lei.

Elementul cel mai important l-a constituit reţeaua de conducte de irigaţie, cu o lungime de aproape 23 kilometri, scoasă acum la vânzare cu 182.785 lei. Pe lista publicată de DGFP Galaţi s-au mai află însă şi alte bunuri deloc de neglijat, de la electropompe şi aparataj electric până la un corp SPP.

Chiar dacă nici la capătul a 2 ani de licitaţii DGFP Galaţi nu a reuşit să vândă bunurile OUAI Vameş, asta nu înseamnă că organizaţia va scăpa cu una, cu două. În prezent, Fiscul analizează starea juridică a contribuabilului, astfel încât să fie identificate şi alte forme de recuperare a datoriilor.

Citit 788 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.