Dezbateri "live" cu băncile și conciliatorii

Dezbateri "live" cu băncile și conciliatorii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățenii care nu știu cum să rezolve diversele probleme pe care le-ar putea avea în ceea ce privește creditele luate de la diferite bănci pot afla, în direct, răspunsuri "personalizate". Centrul pentru Soluționarea Alternativă a Litigiilor Bancare (CSALB) organizează, începând cu 26 septembrie, o serie de dezbateri online la care reprezentanți ai băncilor și ai CSLAB vor răspunde punctual problemelor cu care se confruntă consumatorii. Primul astfel de eveniment are loc marți, 26 septembrie, de la ora 16.00.

"Noi, la CSALB, am fost activi în acest an, organizând mai multe dezbateri live, unde doi dintre conciliatorii noștri răspundeau la întrebările consumatorilor de servicii și produse financiare. Acum, din 26 septembrie, intrăm într-o nouă etapă, unde ne propunem să acoperim o zonă mai largă de interese pentru toți urmăritorii noștri de pe Facebook, Linkedin și YouTube. Ce este nou? Invităm câte un reprezentant al unei bănci și un conciliator CSALB pentru fiecare discuție live. Asta înseamnă că vei avea șansa de a pune întrebări direct unui reprezentant al băncii și unui expert în protecția consumatorilor financiari, pentru a-ți clarifica orice nelămurire legată de: rate și credite, comisioane și dobânzi, executări și biroul de credite", anunță CSALB.

Invitații noii ediții de întrebări și răspunsuri online sunt Adrian Cristea, reprezentant BRD - Groupe Societe Generale, și Valentin Cocean, conciliator CSALB, avocat și profesor universitar. Moderatorul discuției va fi Cătălin Bălan, comunicator CSALB.

Citit 698 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.