Vodafone Business Club, la Galaţi

Vodafone Business Club, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 100 de oameni de afaceri şi reprezentanţi ai unor mari companii din sud-estul României au participat ieri dimineaţă, la Hotel Magnus, la Vodafone Business Club, conferinţă regională organizată în oraşul nostru de Vodafone.

Derulat sub sloganul „Ai idei, avem soluţii!”, evenimentul de la Galaţi face parte din cea mai nouă şi mai amplă campanie de comunicare a Vodafone destinată clienţilor din segmentul de business.

Controlul sporit asupra costurilor, eficienţă, performanţă şi flexibilitate – au fost soluţiile de comunicaţii pe care Adrian Georgescu, director sales business market la Vodafone, le-a prezentat participanţilor la conferinţă şi despre care cei prezenţi au discutat, apoi, cu membrii echipei Vodafone.

Concret, dar fără să le „aglomerăm” acum cu prea multe date tehnice, aceste soluţii sunt:

* cea mai extinsă arie de acoperire a serviciilor de internet mobil la nivel naţional, pentru 12.000 de localităţi şi 90 la sută din populaţia României, la viteze de până la 21,6 Mbps;

* serviciul My Domain (relansat de curând); smartphone-urile; M2M; Office Zone;

* videoconferinţele şi, nu în ultimul rând, fibra optică.

„Încă nu s-a uscat pământul de când Galaţiul a fost conectat complet prin fibră optică la reţeaua naţională Vodafone pentru servicii de internet”, a spus Adrian Georgescu.

Invitat special al conferinţei de la Galaţi a fost jurnalistul Robert Turcescu, care a încercat să facă o radiografie a crizei economice din România, ţară în care, la ora actuală, cuvântul de ordine pare a fi „disconfortul”.

Dându-i dreptate lui Einstein, care a spus că pe vreme de criză se nasc marile invenţii, soluţii sau strategii, Turcescu i-a îndemnat pe cei prezenţi să privească partea plină a paharului.

„Instrumentele pentru ieşirea din criză sunt la îndemâna noastră. Trebuie numai să le căutăm şi să le folosim”, a mai spus jurnalistul.

Citit 1260 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.