Dialog social, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă

Dialog social, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

37 de reprezentanți ai firmelor gălățene cu cel puțin câte zece salariați, precum și ai unor sindicate reprezentative din sănătate și asistență socială au participat, joi, la o nouă sesiune de informare și conștientizare privind legea dialogului social, act normativ care a suferit deja mai multe modificări.

Evenimentul, găzduit de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați, a pus accent pe promovarea drepturilor individuale şi colective ale lucrătorilor, dar și ale angajatorilor. Inspectorii de muncă au prezentat modificările legislative referitoare la negocierile colective și au răspuns la întrebările adresate de participanți, oferindu-le lămuriri specifice domeniilor de activitate ale acestora.

Întâlnirea de la sediul ITM a avut loc în prezența Mădălinei Andone, inspector de muncă în cadrul Inspecției Muncii - Direcția Control Muncă Nedeclarată, Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă.

Campania Națională de informare şi conștientizare a prevederilor Legii nr. 367/2002 privind dialogul social se desfășoară pe toată durata anului 2024.

Citit 1339 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iunie 2024 12:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.