Libra Bank oferă „Pachetul social” pentru clienţii şomeri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ton cu evoluţiile nu tocmai fericite în plan economic, Libra Bank a lansat un pachet de servicii anticriză pentru populaţie!  "Pachetul Social" lansat de instituţia bancară la începutul acestei luni va fi disponibil până pe 30 iunie 2009 şi oferă o serie de facilităţi, inclusiv pentru persoanele care intră în şomaj.

Astfel, toţi clienţii persoane fizice care îşi vor constitui un depozit în lei la Libra Bank, pe termen de minim o lună, în orice sumă peste 150 lei, şi/sau solicită şi primesc un card de debit Libra Salary sau un card de economii Libra Mix, beneficiază de discount de 10 la sută la serviciile medicale de la medicii stomatologi parteneri ai băncii. În ceea ce priveşte persoanele care intră în şomaj, acestea vor avea dreptul „să-şi spargă” depozitul înainte de scadenţă, fără a pierde dobânda aferentă perioadei în care au avut plasamentul.

De asemenea, clienţii care intră în şomaj şi au un copii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi din partea băncii, cumulat cu beneficiile anterioare, echivalentul alocaţiei cuvenite pe o lună pentru un copil, adică 42 lei.

Citit 1867 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.