Liberalul Mircea Răzvan Cristea este noul director al AFDJ

Liberalul Mircea Răzvan Cristea este noul director al AFDJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce timp de opt ani s-a scăldat în apele tulburi ale Primăriei Galaţi, atât de tulburi încât nu prea a mai auzit nimeni de el în ultimii ani, (ex)viceprimarul Mircea Răzvan Cristea va avea de acum încolo ocazia să se scalde în apele Dunării albastre.

De ceva timp a tot umblat zvonul că, după ce a atins cele mai înalte culmi ale anonimatului în administraţia publică locală, Cristea tânjeşte mai nou după autonomie sau, mai bine zis, regie autonomă, în speţă Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi. Ba, la un moment dat, „pe surse”, a circulat vestea că la Ministerul Transporturilor s-a bătut palma şi viceprimarul se mută la AFDJ Galaţi, dar Mircea Răzvan Cristea a dezminţit informaţia, dând vina pe unii „care-i vor răul” şi care, uite aşa, lansează zvonuri mincinoase, chit că primăria nu are nici în clin, nici în mânecă cu AFDJ Galaţi. În fine, Mircea Răzvan Cristea nu numai că nu mai este pe lista de consilieri locali propuşi de USL la Galaţi, dar a apărut uns cu acte în regulă taman director general la AFDJ Galaţi! Prin urmare, odată cu schimbarea vântului politic, asistăm la o nouă „reformă” în managementul Administraţiei Fluviale.

Fostul director, Florin Uzumtoma, ce se bucura de sprijinul PD-L, s-a întors pe vechea funcţie, de director Patrimoniu. Iar acum, cu Mircea Răzvan Cristea la conducerea AFDJ Galaţi, manager din naştere şi din condeiul partidului, probabil că şenalul navigabil va atinge cote nemaintâlnite. Cel puţin până la următoarea rocadă a partidelor.

Citit 6914 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2012 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.