Luca Way va superviza construcţia centurii Tecuciului
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Luca Way va superviza construcţia centurii Tecuciului
Primarul Tecuciului, Daniel Ţuchel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Firma bucureşteană Luca Way SRL va superviza lucrările de construcţie a variantei de ocolire a municipiului Tecuci, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Contractul, semnat luna aceasta în urma unei licitaţii, are o durată de implementare de 45 de luni şi o valoare de 757.116 lei, fără TVA. Banii sunt asiguraţi de Uniunea Europeană, în proporţie de 70 la sută, şi de bugetul de stat.

Varianta de ocolire a Tecuciului, a cărei execuţie va fi supervizată de Luca Way, va fi realizată pe partea de sud-vest a municipiului, pentru preluarea traficului de tranzit între DN24 şi DN25. “Proiectul «Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci» va contribui la reducerea timpului de tranzit prin Tecuci, reducerea numărului de accidente grave prin sporirea siguranţei traficului, reducerea impactului asupra mediului si îmbunătăţirea calităţii vieţii prin devierea traficului de tranzit în afara oraşului”, a explicat CNADNR.

Luca Way este o companie românească specializată în proiectarea şi supervizarea lucrărilor de infrastructură. Apărută în iulie 2012, firma a preluat portofoliul şi echipa companiei Poyry România, după retragerea acesteia de pe piaţa locală.

Citit 3743 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 12:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.