Marea anvelopare: Proiecte tip pentru blocurile din Galaţi

Marea anvelopare: Proiecte tip pentru blocurile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Programul de anvelpoare a blocurilor s-a lovit la Galaţi de faptul că nu au fost realizate decât 19 proiecte, din care şapte trebuie refăcute pentru că nu aveau auditul energetic, a declarat primarul Marius Stan. Acesta a precizat că se vor demara o serie de proiecte pe tipuri de blocuri, aşa cum au fost construite ele la Galaţi. „Plecăm de la specificul Galaţiului, de cum s-a construit în jurul Combinatului, repede, mult şi prost… Aceste proiecte de anvelopare ne dorim să mai îndrepte lucrurile şi, cu siguranţă, se vor transforma într-un proiect amplu, şi pentru proiectanţi, şi pentru constructori”, a precizat primarul.
Citit 3585 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2012 18:12

5 comentarii

 • postat de mioara
  Vineri, 02 Noiembrie 2012 09:00
  problema cu autorizatiile si tot ce implica ele e in toata tara...ideea ar fi ca Primaria sa gaseasca o forma prin care, acolo unde mai bine de jumatate din locatari vor sa izoleze, sa puna la dispozitie proiectul si toate autorizatiile...ar avea doar de castigat prin faptul ca fata orasului s-ar schimba iar costurile cu subventiile s-ar reduce...daca nu ma insel, la galati inca se mai subventioneaza caldura livrata prin sistemul centralizat (si aici sunt multe de discutat tinand cont de faptul ca pe ala cu centrala, nesubventionat, il costa gazul cam la fel cum il costa caldura subventionata pe ala de la centralizat).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gogu Filozofu
  Joi, 01 Noiembrie 2012 20:28
  Bai primar fotbalist, daca vrei sa faci izolarea la blocuri in Galati apuca te repede, anu asta.
  In orice caz fiecare -si face de capu lui izolatie si in afara legii, pentru ca daca il intrebi pe Stan cum poti face LEGAL o izolatie de apartament - iti da o foaie de conditii printre care:
  - trebuie sa faci ridicarea topo si proiect cu arhitectul la tot blocul - desi tu vrei sa platesti doar pt apartamentul tau.
  - nu ai voie sa faci tu proiectul - ci doar asociatia de proprietari
  Deci daca vrei sa faci ceva legal in Galati - nu poti ..te opreste Primaria.
  Zi bre Stane...cum de unii si izoleaza la greu si la altii...care au ghinion de vecini invidiosi ( moshi pensionari care se ocupa cu reclamatiile ) nu se poate ? Explica varza asta in izolatiile termice la blocurile din Galati daca esti primar adevarat. Da stiu...raspunsul tau deja: graua mostenire...bla bla.

  Bai...schimba dracu hotararile de consiliul local sau propune modificarea lor si usureaza conditiile ca cei care vor sa si faca izolatii LEGAL sa poat face si sa nu se teama de reclamangii pensionari vecini.
  Ca pana faci tu anveloparea Galatiului, invie Tutankhamon in Egipt si Terra devine Colonie klingoniana.
  0
  0
  Raportează
 • postat de yooo
  Joi, 01 Noiembrie 2012 16:28
  "Noul Galati .......Anvelopat !!?!!"
  0
  0
  Raportează
 • postat de adina
  Joi, 01 Noiembrie 2012 08:23
  Noul Galaţi e mai vechi de cât celălalt!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Joi, 01 Noiembrie 2012 08:16
  Gargara, muuuulta gargara "pretene" ! Cine draqu va mai ia in serios ?!? Galatiul e condamnat sa devina ( daca nu a devenit , deja !? ) o noua vale a plangerii !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.