Husqvarna – calitate suedeză, la preţuri accesibile, pentru gălăţeni (P)

Husqvarna – calitate suedeză, la preţuri accesibile, pentru gălăţeni (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o experienţă de peste 300 de ani în fabricarea produselor destinate lucrărilor forestiere şi de grădinărit, grupul suedez Husqvarna AB vă oferă toate produsele sale, prin distribuitorul autorizat din Galaţi, firma SC Doralco SRL.

Ce găsiţi în magazinul de prezentare?

Oferta Husqvarna conţine 15 categorii de produse: de la fierăstraie mecanice cu lanţ, dispozitive de secţionat materiale dure, motounelte şi trimmere pentru curăţiri forestiere, motounelte pentru gard viu, aspiratoare de frunze, maşini Raider, tractoare de grădină, maşini de tuns gazonul, până la motocultivatoare multifuncţionale şi freze de zăpadă. Puteţi cumpăra de asemenea şi echipamente de protecţie, accesorii şi piese de schimb. Dacă un produs nu este expus în magazin, dar face parte din oferta Husqvarna, va fi adus la comandă, în scurt timp. Preţurile sunt cele mai bune, dacă ţinem cont de calitatea produselor Husqvarna.

Cine cumpără

Echipamentele Husqvarna le sunt de folos atât proprietarilor de case cu grădini sau firmelor cu activităţi în domeniul igienizării spaţiilor verzi, dar şi asociaţiilor agricole, fermierilor sau societăţilor edilitare. Spre exemplu, de un moto-ferăstrău de calitate, al cărui preţ porneşte de la mai puţin de 1.000 de lei, poate avea nevoie oricine. Un tractor tip Raider este excelent pentru curăţarea stadioanelor sau a parcurilor, iar un tractor de grădină care suportă o multitudine de accesorii poate fi folosit până şi la deszăpezire. Tehnologii moderne s-au implementat şi pe maşinile de tuns gazon, dar şi pe toate celelalte produse.

Garanţie, post-garanţie şi service autorizat

Distribuitorul Husqvarna asigură service-ul în perioada de garanţie a produselor, cât şi pe cel din perioada de post-garanţie. Nicio motounealtă nu este livrată fără a fi testată la vînzare, iar în cazul utilajelor mari, teste se pot face şi la adresa indicată de cumpărător.

Cum ajungem în magazin?

Sediul magazinului Husqvarna este situat pe strada 1 Decembrie 1918, la nr. 17, bloc A, la parter (vizavi de staţia de la Două Babe). Specialiştii SC Doralco SRL, distribuitor autorizat în Galaţi al produselor firmei suedeze de renume internaţional, vă aşteaptă în magazin de luni până vineri, între orele 8,30 şi 18,00 şi sâmbăta, de la 8,30 la 14,00. Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta personalul specializat la numerele de telefon 0236/419719 şi 0740244762. Pentru informaţii despre produsele noastre nu ezitaţi să accesaţi pagina web a firmei Husqvarna: www.husqvarna.ro.

Citit 5770 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 00:08