Ce vor gălăţenii să găsească la mall

Ce vor gălăţenii să găsească la mall
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Branduri de renume, un cinematograf, dar şi preţuri accesibile. Asta îşi doresc gălăţenii, în mare parte, de la mall-ul care se construieşte pe Bulevardul Coşbuc.

Daniel Pâslaru, 23 de ani, student: "Vreau ca în primul mall al oraşului să descopăr mai multe magazine şi un cinematograf. Acum, dacă vreau să văd un film, pot merge doar în fostul magazin Modern, însă condiţiile nu sunt tocmai bune. Vreau, de asemenea, să fie preţuri accesibile. Cafenelele nu mă interesează, întrucât în oraş sunt destule, peste tot. Aştept haine de calitate şi branduri precum Zara, Pull and Bear şi altele. Duce lipsă oraşul de astfel de magazine."

Frosinica Neagu, 57 de ani, pensionară: "Eu obişnuiesc să merg în supermarketuri pentru a face cumpărături. Voi merge acolo, bineînţeles, pentru că sigur vom găsi de toate: magazine de haine, încălţăminte. Mai ales că se apropie sezonul rece şi trebuie să ne reînnoim garderoba. Mă bucur că va fi amplasat într-o zonă în care accesul nu este dificil. Este destul de aproape. Mă interesează şi ca preţurile să fie mai mici."

D.N., 37 de ani, profesor: "M-a deranjat că oraşul Galaţi nu a avut un mall în adevăratul sens al cuvântului. Vreau un cinematograf, un club, un spaţiu de joacă pentru copii. Sper să găsim produse de calitate, dar şi preţuri accesibile. Aş vrea şi un program non-stop, dacă se poate."

Alexandru Ionescu, 17 ani, elev: "Vrem să găsim produse diferite faţă de ce există în mall-urile din zonă. Nu ce au toate. Nu avem unde să mergem la un film, de unde să ne cumpărăm haine care să ne placă. Acum, mergem în depozit. Sperăm să fie şi o cafenea mai deosebită."

Citit 3815 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2013 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.