Cel mai dorit CADOU de SĂRBĂTORI

Cel mai dorit CADOU de SĂRBĂTORI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Căutarea celui mai potrivit cadou a început. Up Romania vine în întâmpinarea companiilor cu cel mai dorit şi inspirat cadou: tichetul cadou Cadhoc.

Tichetele Cadhoc oferite de către Up Romania (emitentul de tichete de masă, tichete sociale, vouchere de vacanţă, tichete de creşă) sunt cea mai bună soluţie pentru companiile care îşi doresc să le ofere propriilor angajaţi bonusuri extra salariale.  La rândul lor, angajaţii au libertatea să îşi aleagă cadoul pe care şi-l doresc dintr-o reţea de peste 55.000 de parteneri afiliaţi. Îşi pot achiziţiona atât bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier şi decoraţiuni, electronice, electrocasnice, cât şi servicii de turism.

În plus, pentru tichetele cadou oferite din bugetul de cheltuieli sociale, nu se reţin contribuţii patronale şi sociale în limita a 2% din fondul de salarii, conform codului fiscal actual.

Oferind tichete cadou, logistica se simplifică foarte mult: sunt eliminate eforturile de selectare, achiziţie, stocare sau împachetare a cadourilor clasice. În plus, stocul este nelimitat, iar livrarea rapidă.

Alte avantaje importante: controlul bugetelor de cadouri, motivarea salariaţilor, posibilitatea personalizării cadoului, rapiditate în implementare, posibilitatea de returnare a tichetelor, livrare rapidă şi stoc nelimitat.

Up Romania recompensează companiile care îşi arată atenţia faţă de salariaţi. Astfel, toate societăţile care vor încheia un contract, vor transmite şi achita o comandă de tichete cadou până pe 18.12.2015 vor intra automat în “Tombola dorinţelor împlinite“ Premiul concursului constă într-un sejur de 5 nopţi/6 zile la un hotel de 4 stele din staţiunile Predeal sau Poiana Braşov pentru 2 persoane, cazare în cameră dublă şi mic dejun inclus, în valoare de 2.250 lei.

Despre Up Romania

Up Romania  îşi propune să ofere clienţilor şi partenerilor săi servicii integrate care să le simplifice interacţiunile, procesele, deciziile, adoptând o atitudine de înţelegere profund umană a nevoilor acestora şi susţinând bunele practici de responsabilitate socială. Misiunea noastră este să aducem valoare prin empatie, printr-o înţelegere a nevoilor şi o atitudine deschisă faţă de clienţi şi parteneri. Valorile noastre ne ghidează în toate acţiunile. În servicii, responsabilitatea este o valoare cheie, pentru că ea este sinonimă cu… însăşi acţiunea de a presta servicii. Responsabilitatea înseamnă o asumare curajoasă a unor sarcini suplimentare, pentru a face viaţa mai simplă celorlalţi. A înţelege ce-şi doresc clienţii este premiza pentru soluţii care să conteze şi să facă diferenţa pentru ei.

Răsplăteşte implicarea de zi cu zi a angajaţilor tăi! Intră pe upromania.ro şi comandă tichete cadou! Sărbătorile se apropie.

(P)

Citit 955 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 11:31