LOTERIA BONURILOR FISCALE, extragerea din decembrie/ BONURILE CÂŞTIGĂTOARE pentru luna noiembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE, extragerea din decembrie/ BONURILE CÂŞTIGĂTOARE pentru luna noiembrie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Aproape 40 de plăţi cu carduri Visa pot fi câştigătoare


Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna noiembrie a avut loc duminică, 20 decembrie, şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Bonurile în valoare de 538 lei emise la 28 noiembrie sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse la sediile ANAF.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 noiembrie, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat la 28 noiembrie 38 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 538 şi 538,99 lei fiecare şi ar putea fi astfel printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, potrivit mediafax.ro

Citit 3638 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2015 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.