DEMOLĂRI pe platforma combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi

DEMOLĂRI pe platforma combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vechea fabrică de var de pe platforma combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi va fi demolată, un anunţ în acest sens fiind făcut de către companie.

“ArcelorMittal Galaţi va efectua vineri şi sâmbătă, în cursul după-amiezelor, lucrări de demolare controlată la unele echipamente industriale de la fosta Fabrică de Var nr. 2, ale cărei operaţiuni au fost oprite în urmă cu opt ani. După demolare, acestea nu vor mai fi reconstruite. Toate măsurile de siguranţă şi de protecţie a mediului au fost luate pentru a reduce la minimum impactul pentru comunitate. Fierul vechi rezultat în urma demolării va fi reciclat intern”, se precizează în comunicatul de presă al companiei.

Citit 10485 ori Ultima modificare Duminică, 09 Octombrie 2016 17:05

8 comentarii

 • postat de Mihai Ionel
  Miercuri, 12 Octombrie 2016 12:15
  5.13.227.***
  in paralel se merge cu un program de spalare a creierilor angajatilor care fac pe rand ,,cursuri de perfectionare ,, in care sunt intrebati cum vad combinatul peste 5 ani, li se arata cum se umple sticle cu pietricele si nisip si se compara treaba asta cu sufletul omului ,se strang angajatii la discutii ,, libere ,, cu sefii, etc, toate astea cu un singur scop - spalarea si manipularea creierilor angajatilor in paralel cu pozarea lor ,ca intr-un studio foto, a angajatilor care stau imbratisati tovaraseste cu sefii si care in poze par fericiti alaturi de sefi.Oare cui foloseste pozele astea?Cui le trimit?Sefilor mai mari din occident?Ca s-a demonstreze ca aici la Galati toata lumea este foarte multumita si fericita cand in realitate nu-i asa?
  0
  4
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Duminică, 09 Octombrie 2016 07:29
  5.13.168.***
  Apel la conducerea Combinatului , ca sa reziste in continuare sa ia exemplul Braziliei , si cine a vazut documentarul cu combinatul de acolo pe Digi world in care aduna tot ce era fier din tara si inprejurimi ., plus materia prima , topeau tot si aveau cel mai bun Otel din lume vindut la pret foarte mare , acolo se recicleaza tot ce consuma omul la noi nuu ,ati vazut si voi adunarea ambalajelor de Aluminiu ,yone intregi si retopirea lor , si iar se faceau cutii de suc si bere , la noi nu se poate , ca nu se vrea .Care e diferenta dintre vnoi si ei ? la noi au venit la darimat [lichidat tot ,desfiintat incetul cu incetul in timp ca sa nu bata la ochi
  1
  9
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 12:53
  5.13.183.***
  Combinatul Siderurgic Galati s-a construit de regimul comunist iar Gheorge Ghiorghiu Dej a platit cu viata fiind iradiat de rusi pentru nesocotirea ordinelor lor! Apoi mafia cangerigena rosie l-a DONAT simbolic pe 50 de mil de $ aceasta suma reprezentand nici 10% din valoarea lui ca fier vechi! Investitorul nu face nimic si vinde si toaca tot... iar la urma nici la capul nu-l pune ptrn ca vinde fierul, cimenul i-l macina si-l vinde ca materie prima iar terenurile vandulte altor firme. BUNA AFACERE! Iar senilii voteaza PSD! URA SI LA GARA!
  3
  16
  Raportează
 • postat de Pixi
  Vineri, 07 Octombrie 2016 23:51
  86.122.130.***
  Criminalii conduc combinatul în cârdășie cu statul român ! Eu înțeleg că nu mai e nevoie de fabrica de var 2, dar poate fi trecută în conservare. De fapt pe ei îi interesează fierul vechi !
  În Franța erau să fie dați afară pentru că intenționau să dărâme 3 furnale la Florence. Aici dărâmarea obiectivelor industriale este făcută în aplauzele autorităților statului !!!
  1
  21
  Raportează
 • postat de JR
  Vineri, 07 Octombrie 2016 16:16
  86.127.75.***
  Soarta aceasta se poate schimba oricand, prin schimbarea proprietarului/ administratiei. Actuala administratie se vaita de ani buni ca se merge pe pierdere... dar nu inchide! Se vaita ca nu are bani sa mareasca lefurile si sa imbunatateasca conditiile de munca, dar...nu inchide! Se prabusesc efectiv ( vezi OLD1) instalatiile peste hale si utiilaje si lucratori din pricina lipsei de intretinere si investitii, dar...nu se inchide! Salarii- nu, intretinere -nu, dezvoltare-nu! Intr-o societate capitalista normala, era normal falimentul.
  1
  12
  Raportează
 • postat de M
  Vineri, 07 Octombrie 2016 15:36
  24.37.177.***
  In 5 ani se inchide combinatul.
  1
  11
  Raportează
 • postat de Doru
  Vineri, 07 Octombrie 2016 14:09
  109.166.135.***
  ,,ghinion,,un mare intelept a spus asta
  7
  25
  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă
  Vineri, 07 Octombrie 2016 14:03
  92.83.14.***
  ... asta-i soarta ce s-a dorit privind plaforma combinatului, dixit!
  5
  40
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.