Doar două zile rămase pentru înscriere / Participare gratuită pentru firme, la Bursa absolvenţilor
Foto: Foto: arhiva VL

Doar două zile rămase pentru înscriere / Participare gratuită pentru firme, la Bursa absolvenţilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Firmele din Galaţi şi Tecuci care doresc să participe gratuit la ediţia din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi mai au doar două zile la dispoziţie pentru a se înscrie: astăzi şi mâine. Bursa este, ca în fiecare an, o posibilitate pentru mediul economic de a selecta resursa umană tânără şi adaptabilă la cerinţele pieţei muncii, dar pot fi alese şi persoane din celelalte categorii fără loc de muncă, persoane care pot participa şi ele la Bursa absolvenţilor.
Astfel, agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi se pot adresa până miercuri, 19 octombrie, ora 14.00, la fax 0236.41.51.51, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul AJOFM Galaţi, pentru rezervarea gratuită a standurilor.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura pe 20 octombrie, într-o zi de joi, şi nu vinerea, aşa cum se întâmpla de obicei. Evenimentul va începe la ora 9,00 şi se va desfăşura simultan în municipiile Galaţi şi Tecuci. Gazda pentru gălăţeni va fi, ca şi în ceilalţi ani, Universitatea „Dunărea de Jos” (str. Domnească nr. 47), iar pentru absolvenţii tecuceni - Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr.107.

Citit 4423 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:33

2 comentarii

 • postat de mm
  Joi, 20 Octombrie 2016 10:21
  89.136.235.***
  Bravo, mai. Ati publicat marti dupa amiaza (a aparut in ziarul de miercuri) ca pana miercuri la ora 14.00 firmele isi pot anunta participarea si bursa are loc joi la ora 9.00. Acest lucru trebuie planificat cu mult timp inainte si facut public Si de ce joi? Cum va puteti imagina dvs. ca cineva care urmeaza cursuri de calificare, sau care are deja un job prost, dar este in cautarea altuia, ar fi putut veni joi la ora 9.00 ? AJOFM este cea mai slaba institutie din tara asta. Bursele astea de locuri de munca intotdeauna au fost un fiasco pe bani buni, cred ca si europeni. Facute la misto. Sa se bifeze o obligatie din fisa postului. Numai ca sa-si pastreze scaunul o anumita categorie de paraziti care nici macar sa promoveze acest lucru nu sunt in stare. Sunt curios ce firme au fost si daca a fost lume.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Care firme ?
  Joi, 20 Octombrie 2016 05:10
  95.77.196.***
  Care firme, ca nu mai e prin tara, a avut grija statul sa le inchida, prin impozite uriase, cam pe toate. Sau, cum spunea Poetul: Era pe cand nu se vedea, Azi o vedem si nu e ! (economia de piata)
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.