Apeluri de proiecte în cadrul POR, lansate la Galaţi

Apeluri de proiecte în cadrul POR, lansate la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est organizează, joi, 26 ianuarie, ora 11,00, la Galaţi, în Sala mare a Consiliului Judeţului din str. Eroilor nr.7 B, o informare privind două apeluri de proiecte lansate în cadrul POR 2014-2020.

Primul apel este în cadrul Axei prioritare 3 - Sprijinirea  tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B - Clădiri publice. Solicitanţi de finanţare pot fi autorităţi publice centrale sau autorităţi şi instituţii publice locale, ori parteneriate între entităţile mai sus menţionate.

Al doilea apel este pe Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, Obiectivul Specific 8.3 - Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale, Apelul 1 - Servicii sociale şi socio-medicale pentru vârstnici. La acest apel, pot solicita finanţări unităţi administrativ-teritoriale şi entităţi de drept public sau privat.

Citit 1822 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2017 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.