Va rămâne 2 lei/km TARIFUL maximal pentru TAXIURI? Proiect de HCL în dezbatere publică

Va rămâne 2 lei/km TARIFUL maximal pentru TAXIURI? Proiect de HCL în dezbatere publică
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Conform proiectului de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea transportului în regim taxi şi în regim de închiriere în municipiul Galaţi”, tariful maximal de distanţă pe kilometru va rămâne la nivelul de 2 lei/km în cazul serviciului de transport de persoane în regim de taxi.Dar nimic nu este bătut în cuie. Regulamentul a fost postat pe portalul Primăriei Galaţi - CLICK AICI - şi este supus dezbaterii publice.

Au fost solicitate punctele de vedere ale Camerei Taximetriştilor şi Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi – filiala Galaţi, dar sunt aşteptate şi propunerile, sugestiile sau recomandările oricăror persoane interesate. Acestea pot fi depuse zilnic, până la data de 24 martie 2017, atât online, prin formularul afişat la începutul secţiunii, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cât şi prin poştă, pe adresa Primăriei Galaţi, str.Domnească nr. 38 sau la Registratura Generală din str. Fraternităţii nr. 1.

La această din urmă adresă pot fi consultate şi proiectul de hotărâre de CL, expunerea de motive şi raportul de specialitate. De asemenea, informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0236 307 798 sau la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 3874 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.