Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi şi compania de resurse umane şi plasare de forţă de muncă Gi Group România vor demara o campanie de recrutare în Galaţi, pentru locuri de muncă disponibile în industria automotive, care cuprinde companiile ce proiectează, dezvoltă, produc, promovează şi vând vehicule cu motor.

Campania de la Galaţi are ca scop prezentarea locurilor de muncă disponibile în cadrul Fabricii de Cablaje Auto Dej, companie multinațională din județul Cluj. Sunt disponibile 100 de posturi de operator cablaje auto, iar candidaţii trebuie să prezinte acuitate vizuală, dexteritate, minuțiozitate, capacitatea de a asimila informații noi într-un timp scurt. Oferta de relocare asigură transportul, cazarea şi două mese pe zi gratuite. Se oferă training de angajare şi formare la locul de muncă. Pachetul salarial include tichete de masă, bonusuri lunare şi posibilitatea de a efectua ore suplimentare care sunt plătite dublu.

Campania de recrutare din Galaţi se va desfăşura în zilele de 23 iunie şi 21 iulie, la sediul AJOFM. Ora de desfăşurare a ambelor întâlniri va fi 11,00.

Citit 2758 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 12:09

3 comentarii

 • postat de Sa vina ei Duminică, 04 Iunie 2017 07:38 Link la comentariu
  2
  7

  Chiar de i-ar costa mult dar odata construita fabrica in Galati ar avea toata lumea de cistigat , numai sa sa nu aiba alte principii ,cum exista la altii odata angajati ,nu ai voie sa bei apa in timpul seviciului sa te duci la toaleta prea des , sa maninci un covrig , daca gresesti esti scrisa pe un avizier de te face de rusine , un fel de om bun si om rau , spun asta pentru-ca e si la noi in oras asa ceva , sigur si garantat si nu-ti mai arde sa te duci peste o saptamina sa mai muncesti acolo pentru nimic in lume.

  Raportează
 • postat de Bathory Vineri, 02 Iunie 2017 19:37 Link la comentariu
  2
  11

  Pai nu or sa vina boss. I-ar costa mai mult sa aduca materia prima aici, si sa duca produsul finit inapoi, decat i-ar costa transportul, cazarea si masa, sau ce mai ofera ei. Ca deh, drumuri din ****.

  Raportează
 • postat de Mare branza ! Vineri, 02 Iunie 2017 14:01 Link la comentariu
  9
  28

  sa vina cu toata fabrica aici.
  daca tot vrei sa pleci de acasa , te duci in strainatate , nu la naiba in praznic , tot in Romania.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.