Gălăţenii, chemaţi să MUNCEASCĂ la CLUJ

Gălăţenii, chemaţi să MUNCEASCĂ la CLUJ
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi şi compania de resurse umane şi plasare de forţă de muncă Gi Group România vor demara o campanie de recrutare în Galaţi, pentru locuri de muncă disponibile în industria automotive, care cuprinde companiile ce proiectează, dezvoltă, produc, promovează şi vând vehicule cu motor.

Campania de la Galaţi are ca scop prezentarea locurilor de muncă disponibile în cadrul Fabricii de Cablaje Auto Dej, companie multinațională din județul Cluj. Sunt disponibile 100 de posturi de operator cablaje auto, iar candidaţii trebuie să prezinte acuitate vizuală, dexteritate, minuțiozitate, capacitatea de a asimila informații noi într-un timp scurt. Oferta de relocare asigură transportul, cazarea şi două mese pe zi gratuite. Se oferă training de angajare şi formare la locul de muncă. Pachetul salarial include tichete de masă, bonusuri lunare şi posibilitatea de a efectua ore suplimentare care sunt plătite dublu.

Campania de recrutare din Galaţi se va desfăşura în zilele de 23 iunie şi 21 iulie, la sediul AJOFM. Ora de desfăşurare a ambelor întâlniri va fi 11,00.

Citit 3323 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.