Trupa Direcţia 5 revine la Galaţi

Trupa Direcţia 5 revine la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Îndrăgita trupă Direcţia 5 va concerta iar la Galaţi, pe 14 septembrie, la Gossip, după ce a mai susţinut două concerte, pe 13 şi 14 iulie, în acelaşi loc. Evenimentul va începe de la ora 21,00, iar preţul biletelor este de 80 de lei de persoană.
Trupa a luat fiinţă în anul 1991, la Bucureşti. Direcţia 5 a participat la patru ediţii ale Festivalului internaţional "Rock Bucureşti" şi la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" Braşov 1994 şi este singurul grup românesc care a participat la faza finală a Festivalului "Rock a l'est". În acelaşi an, a participat la Festivalul "Rock Pop" de la Bratislava şi la Festivalul "Merce" de la Barcelona.
De la albumul de debut, lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii, şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), "Emoţie" (2009) şi “Romantic” (2010), Direcţia 5 a spus şi continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.

Citit 647 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 20:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.