Termen de plată la FISC

Termen de plată la FISC
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Contribuabilii care obţin venituri din activităţi agricole stabilite prin norme de venit au termen de plată pentru prima rată din impozitul pe venit şi a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, miercuri, 25 octombrie, informează Finanţele Publice gălăţene.

Impozitul pe veniturile din activităţi agricole, cât şi contribuţia de asigurări de sănătate, sunt stabilite prin decizie de impunere emisă de organul fiscal de domiciliu, comunicată contribuabililor potrivit prevederilor Codului de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.

Deciziile emise de organele fiscale au la bază declaraţiile 221 depuse de contribuabili şi care au avut termen de depunere 25 mai 2017.

Impozitul pe veniturile din activităţi agricole poate fi achitat atât la trezoreriile unde îşi au domiciliul contribuabilii, cât şi la unităţile administrativ teritoriale cu care Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi are încheiate protocoale valabile.

Lista unităţilor administrativ teritoriale cu protocoale valabile poate fi consultată la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Galati/Gl1_132.pdf.

Citit 1197 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2017 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.