Cei mai hoţi dintre patrioţi

Evaluaţi acest articol
(44 voturi)

Chiar dacă „Inchiziţia” judiciară instaurată de coaliţia PSD-ALDE i-a interzis Laurei Codruţa Kovesi să vorbească despre cazul care o priveşte, asta nu înseamnă că „mizeriile” care se ascund în spatele acestui dosar nu sunt cunoscute.

Despre ce au fost cele şapte, opt ore de interogări la care Kovesi a fost supusă la Secţia de Investigare a Magistraţilor în urma cărora a fost pusă sub control judiciar? Ei bine, e vorba de celebrul denunţ al lui Sebastian Ghiţă, conform căruia şefa DNA i-ar fi solicitat să plătească 200.000 lei pentru repatrierea lui Nicolae Popa, fugar în Indonezia, unul dintre mafioţii din filiera FNI ce a furat banii a sute de mii de români! Cozile de topor din Secţia de Investigare a Magistraţilor se sprijină pe această ridicolă acuzaţie de „dare de mită” din partea unui individ făcut din aceeaşi plămadă penală ca Popa, au reîncălzit „o ciorbă” cu lături, cu gândul că poate, poate, or s-o toarne în capul lui Kovesi, aşa cum îşi doreşte Dragnea & comp.

Ca să nu fie vreun dubiu, să amintim de poziţia oficială prezentată de Poliţia Română în nenumărate rânduri: Nicolae Popa a fost extrădat – e vorba de costurile de transport - pe banii Ministerului de Interne, fiind organizată inclusiv o procedură de achiziţie publică pentru desemnarea operatorului care să se ocupe de asta! Desigur, „inchizitorii” lui Kovesi ştiu asta, ştiu că acuzaţiile la adresa ei sunt nişte inepţii, dar cum, necum, trebuie s-o pună „pe rug”, să fie eventual un exemplu pentru procurorii „eretici” care mai îndrăznesc să se pună în calea voinţei puterii de partid şi de stat!

Pentru că, în esenţă, nu e vorba numai de Kovesi şi de coşmarul corupţilor de tot felul de o vedea în fruntea Parchetului European, ci şi de magistraţii care au ieşit pe treptele Tribunalelor, Judecătoriilor, Parchetelor, de toţi cei care încearcă să protesteze împotriva campaniei sistematice de schilodire a Justiţiei şi a statului de drept duse de coaliţia aflată la putere. Asta e „democraţia” lui Dragnea, a lui Nicolae şi Nicolicea, a lui Iordache, Vâlcov şi ingenua Dăncilă! Aceştia ne sunt „patrioţii” pentru care „Cleptocraţia salvează România!” – ţara în care corupţia şi hoţia e mai presus de lege, iar adevărul umblă cu capul spart!

Citit 1751 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2019 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.