Cine minte mai mult, şeful sau aghiotantul?

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

"Căţeluş cu părul creţ, fură raţa din coteţ. El se jură că nu fură, dar l-am prins cu raţa-n gură". Ei, cum ţi-e şi cu politica asta. Una se aude la televizor, alta se votează prin comisii. Liviu Dragnea a ieşit, luni, supărat foc şi a ameninţat că, dacă nu mai are autoritate în sânul partidului pe care l-a adus iar la putere, îşi pune, proverbial, palma-n fund şi se apucă de pescuit profesionist.

Toate astea pentru că Şerban Nicolae, fost şofer de politicieni, actualmente preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, nu l-ar fi băgat în seamă când a venit vorba de amendamentele propuse la legea graţierii. Şi votate, pe deasupra, deşi Dragnea spusese clar că nu susţine aşa ceva. Şarpe crescut la sân, nu alta! Başca, Dragnea mai zice şi că totul ţine de caracter, nu de capacitatea profesională a lui Şerban Nicolae şi a celorlalţi senatori din Comisia Juridică. "O să le dau fiecăruia câte un premiu, pentru că au promovat din nou PSD", a afirmat ironic Dragnea.

Credeaţi că Şerban Nicolae s-a lăsat mai prejos? După ce a declarat că nu a mai vorbit cu şeful de partid de aproape o lună, de când au intrat în vederea presei amendamentele propuse de el la legea graţierii, a mai spus şi că nu vrea să comunice cu Dragnea prin intermediul presei, dar şi că nu înţelege cum de Guvernul nu vrea, dom'le, să graţieze corupţii. Pardon, săracii oameni care stau în igrasie, că doar ne amendează CEDO cu milioane de dolari pe săptămână. Ce mai, pe zi! "Dacă vom continua să plătim zeci de milioane de euro amendă la CEDO despăgubiri pentru persoane care stau în penitenciare în condiţii improprii, probabil că vor rămâne mai puţini bani şi pentru spitale, şi pentru instituţii şcolare, şi pentru alte investiţii de interes social. Dar probabil că la nivelul Guvernului s-au găsit resursele necesare, astfel încât, în loc să graţiem, mai bine plătim", a spus Şerban Nicolae. Ironii fine la adresa Guvernului, în mintea lui.

În condiţiile astea, e de aşteptat ca, odată cu propunerea lui Dragnea de sancţionare a lui Şerban Nicolae la CExN al PSD de miercuri, să fie aşteptată şi demisia preşedintelui comisiei juridice. De onoare! Ha! Deci, cine minte mai mult? Şeful sau aghiotantul?

Citit 2331 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2017 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.