Se întoarce dragostea... rurală

Se întoarce dragostea... rurală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ana Maria Prodan a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon "Gospodar fără pereche". Şi ce gospodari are de data asta! Numai unul şi unul, arătoşi, plini de bani. S-a dus vremea oamenilor care trăiesc din oierit, spre exemplu, sau care fac rating prin simplitatea lor. De acum vedem pătrăţele, şarm italienesc, lucruri de genul ăsta.

* Ei, dar să vedeţi ce va fi când vor veni fetele. Că toţi vor numai 90-60-90, deci vom avea un sezon care are toate premisele să semene mai degrabă cu un film pentru adulţi. Apropo, a fost Ana Maria Prodan şi la unul dintre cuplurile din sezonul trecut, cuplu care a decis să se căsătorească. "Pentru că îl căutau multe fete pe Sergiu, am decis să ne facem cont comun. Aşa am vrut eu", a spus Samira, cam singura concurentă care s-a ales cu un gospodar pe termen lung.

* În fine, vom vedea ce va fi. Cert e că, momentan, Antena 1 se laudă că e lider de audienţă cu "Te cunosc de undeva". Momentan! Pentru că, odată ce vor veni gospodarii, se va duce ratingul pe apa Sâmbetei.

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2019 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro