Se întoarce dragostea... rurală

Se întoarce dragostea... rurală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ana Maria Prodan a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon "Gospodar fără pereche". Şi ce gospodari are de data asta! Numai unul şi unul, arătoşi, plini de bani. S-a dus vremea oamenilor care trăiesc din oierit, spre exemplu, sau care fac rating prin simplitatea lor. De acum vedem pătrăţele, şarm italienesc, lucruri de genul ăsta.

* Ei, dar să vedeţi ce va fi când vor veni fetele. Că toţi vor numai 90-60-90, deci vom avea un sezon care are toate premisele să semene mai degrabă cu un film pentru adulţi. Apropo, a fost Ana Maria Prodan şi la unul dintre cuplurile din sezonul trecut, cuplu care a decis să se căsătorească. "Pentru că îl căutau multe fete pe Sergiu, am decis să ne facem cont comun. Aşa am vrut eu", a spus Samira, cam singura concurentă care s-a ales cu un gospodar pe termen lung.

* În fine, vom vedea ce va fi. Cert e că, momentan, Antena 1 se laudă că e lider de audienţă cu "Te cunosc de undeva". Momentan! Pentru că, odată ce vor veni gospodarii, se va duce ratingul pe apa Sâmbetei.

Citit 1991 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2019 17:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.